De I-training 'Thuis voor de klas'

Schrijf je nu in voor dé training voor en door ouders die hun kinderen beter willen begeleiden bij het maken van hun huiswerk en het succesvol doorlopen van hun studie!

In 3 weken ontvang je 5 Masterclasses (en een 6e live-bonusclass), waarin ik je van alles leer over hoe je het studiebrein kunt activeren, wat werkt om je kind te motiveren en wat juist het omgekeerde effect heeft.

Hoe meld je je aan?

Je schrijft je in via het contactformulier en ontvangt een deelname-bevestiging en een factuur via e-mail.
De nieuwe cursus in deze serie is nog niet gepland, maar je kunt je nu alvast inschrijven!

Drie weken lang staat er elke donderdag- en maandagochtend een masterclass voor je klaar.

Via de mail ontvang je de link en de opdrachten die bij de les horen. Opdrachten? Jazeker, ook jij krijgt wat huiswerk, maar het is voor jezelf, je hoeft het niet in te leveren en je krijgt er ook geen cijfer voor. Bewaar het gemaakte huiswerk wel goed, want het komt je later nog van pas!

Op maandagavond is er om half 8 een vragenuurtje op Zoom. Daar kun je al je vragen kwijt, kennismaken met andere ouders en natuurlijk veel van elkaar leren! (Tegenwoordig noemen we dat een community...).

Privégesprek

Wil je liever een privégesprekje met mij? Dan kun je gratis een half uurtje boeken in mijn agenda. Hoe je dat kunt doen, vind je in de informatiemail.

Afsluiting

De laatste masterclass is live op Zoom en alleen bedoeld voor ouders die niet zeker weten of het hele probleem ligt bij hun kinderen, of de school, of misschien zelfs Mark Rutte, maar die ook de hand in eigen boezem durven te steken om een super-supportteam te worden.

Natuurlijk sluiten we af met een kort examen. En wie de training met succes heeft doorlopen en geslaagd is voor het examen, ontvangt van de juf een verrassing!

Wat leerlingen ervaren

Erg goed en ook nog gezellig
"Ik vond de bijlessen van Mevrouw Smit erg goed en ook wel gezellig ;-).


Als je uitleg over een bepaald iets wilt, geeft ze een duidelijke uitleg met voorbeelden! Ik ben heel erg tevreden over het resultaat. De bijlessen hebben hier goed aan bijgedragen."
Nynke Luinenburg
(Havo 4, bijles rekenen)
De bijles heeft mij erg geholpen
Ik vond het ook goed dat er eerst werd gekeken naar wat ik tot dan toe al kon, dat gaf mij zelf ook wat meer inzicht in waar ik stond. De lessen waren ook altijd duidelijk en gingen door tot ik het snapte. Ik vond het ook erg fijn dat we niet precies op het tijdschema liepen, maar dat we gewoon onze opdracht af konden maken."
Elske Koelma
(Havo 5, bijles scheikunde)
sfeervolle omgeving en hartelijk

“Ik ben, ondanks de korte duur, wel blij met de bijlessen voor wiskunde. Alleen denk ik dat ik meer gehad zou hebben aan examentraining, aangezien ik hulp voor mijn examens nodig had.”

Moeder: “Ik heb de intake als prettig ervaren; een goed en open gesprek. De begeleiding vond ik goed.”

Wessel Peckelsen
(Havo, bijles wiskunde)
examen training

Inhoud van de training

Les 1:
De basisvoorwaarden. Laten we beginnen met een paar flinke open deuren in te trappen, maar wel op een hele nieuwe manier natuurlijk.
Les 2:
Voorwaarde 1:  Motivatie. Om iets te kúnnen leren, moet je het ook echt wíllen. Hoe krijg je ze zover?
Les 3:
Voorwaarde 2:  Veiligheid.  Wie zich niet veilig voelt, gaat in de overlevingsstand en dat is geen goede staat om in te leren.
Les 4:
Voorwaarde 3:  Focus.  Alles wat aandacht krijgt, groeit. Dat weten ze zelfs bij Ikea. Het gaat over concentratie en geheugentraining.
Les 5:
Voorwaarde 4:  Planning.  Hoe voorkom je paniek en regel je een goede effectieve voorbereiding? Die vaardigheid is in een jongerenbrein nog niet ontwikkeld, maar we kunnen het ze wel leren...
Les 6:
Voorwaarde 5:  Het supportteam.  Zeker in deze tijd belangrijker dan je denkt!


Kosten:  € 657,00