Reviews / ervaringen / reacties

Laat je inspireren door andere leerlingen. Waarom zou je geloven wat die mevrouw Smit eigenlijk zelf beweert?

Wat anderen vinden van Mevrouw Smit

Lisanne Hassing
(Havo 4, bijles scheikunde)
"Ik ben heel erg tevreden over de uitleg. Door deze bijlessen heb ik voor mijn scheikunde examen een 6,4 gehaald. Ook was mevrouw Smit super gastvriendelijk en ik voelde me de eerste keer gelijk op mijn gemak."
Lisanne waardeerde de bijlessen met een 8.


Joppe Bijsterbosch
(VMBO-T 4, huiswerkbegeleiding)
"Met behulp van mevrouw Smit heb ik een heleboel cijfers opgehaald!"
Joppe gaf mevrouw Smit een 7,5.


Charlotte van Groos
(Havo 4, bijles economie)
"Ik vond de bijlessen altijd heel gezellig en ik heb er veel van geleerd. Toen ik net begon met de bijlessen had ik meestal geen idee waar het over ging en tijdens de toets had ik geen idee wat überhaupt de bedoeling was. Met behulp van de bijlessen begon ik het steeds beter te begrijpen en m'n cijfers voor economie werden beter. M'n doel was om m'n examen te halen en dat is gelukt!"
Charlotte vond de bijlessen een 8,5 waard.


Rinke-Jort Kalsbeek
(Havo 3, bijles Nederlands, aardrijkskunde, economie, natuur- en scheikunde)
“De uitleg was goed en duidelijk. De lessen waren ook heel leuk. Soms was het misschien wat aan de saaie kant, maar dat is verder niet zo erg.”
Rinke-Jort gaf Mevrouw Smit een 7,5.


Frouke Lolkema
(MBO, onderwijsassisten muziek, bijles rekenen)
“Ik heb de bijles bij Mevrouw Smit als zeer prettig ervaren. Ze legt het goed en duidelijk uit. En als je het niet snapt, dan probeert ze het op zo’n manier uit te leggen dat je het wel snapt. Als met al bijlessen gehad waar ik wat aan heb gehad.”
Frouke beoordeelde Mevrouw Smit met een 8.


Wessel Peckelsen
(Havo, bijles wiskunde)
“Ik ben, ondanks de korte duur, wel blij met de bijlessen voor wiskunde. Alleen denk ik dat ik meer gehad zou hebben aan examentraining, aangezien ik hulp voor mijn examens nodig had.”Moeder: “Ik heb de intake als prettig ervaren; een goed en open gesprek. De begeleiding vond ik goed (sfeervolle omgeving en hartelijk).”
Wessel vond Mevrouw Smit een 7 waard.


Sanne Wind
(VMBO, bijles Engels)
“Ik vond de lessen van mevrouw Smit ten eerste super gezellig! Ik heb zeker wat aan de lessen van mevrouw Smit gehad, want ik kan nu een tekst beter begrijpen wanneer ik hem lees. Ook zijn mijn cijfers omhoog gegaan en zie ik het examen wel zitten. Als ik weer moeite krijg met Engels kom ik zeker weer langs.”
Mevrouw Smit heeft bij Sanne een 8,5 gescoord.


Marije Kruizinga
(VMBO-T, examentraining)
“Leuk en Leerzaam. Ik keek eerst heel erg tegen het examen op. Na de gesprekken met mevrouw Smit ben ik hier anders (relaxter) tegenaan gaan kijken.Ik heb goede tips gekregen om het leren leuker te maken en kon hier goed mee aan de slag.”
Mevrouw Smit heeft van Marije een 8 gekregen.


Dana de Jong
(HAVO 4, bijles diverse vakken)
“De bijlessen waren leerzaam en gezellig. Het resultaat was nog niet wat ik had gehoopt, maar toch ben ik tevreden omdat ik wel zelfverzekerder naar de toetsen ging.”
Dana heeft Mevrouw Smit een 7,5 gegeven.


Daniel Bouman
(Highschool year 10, crashcourse Dutch in 6 weeks)
“De tijd dat ik met Mevrouw Smit was heb ik leuk gevonden. Zij is heel erg lief en enthusiastic.Ik was tevreden met de resultaat en ik denk dat met meer lessons ik beter zal zijn.”
Daniel heeft Mevrouw Smit met een 8 beoordeeld.


Victor den Breeijen
(VMBO TL 4, bijles wiskunde)
“Ik vond de bijlessen erg nuttig. Ik heb er heel veel van opgestoken. Een leraar of lerares voor de klas die wil het je ook uitleggen, maar tegelijkertijd ook aan 25 andere kinderen. Ik vond het dus erg fijn dat er tijd voor mij werd genomen en dat het allemaal rustig werd verteld.”
Victor beoordeelde Mevrouw Smit met een 8,5.


Lisette Overdiep
(Havo 2, bijles Engels)
“Toen ik bij Mevrouw Smit kwam, gingen mijn cijfers voor Engels omhoog, en dat was ook de bedoeling, de uitleg die ze gaf was ook goed.Alleen op de grammaticatoets had ik een 4 L dat was wat minder, en klassikaal was die ook heel slecht gemaakt. Maar gelukkig sta ik nu wel een dikke voldoende op Engels!”
Lisette gaf Mevrouw Smit een 9!


Aricia Dieben
(MBO 3, bijles Nederlands en rekenen)
“Ik ben erg tevreden over het resultaat. Vooral met rekenen. Er was altijd een hele gezellige sfeer, waardoor het samen leren ook veel beter gaat. Wat ik ook heel goed vond was dat als we eens wat langer praatten, dat we dan ook langer doorgingen met de bijles; dat u niet zei: “Het uur is om, je kunt gaan. Nogmaals hartelijk bedankt.”
Aricia heeft Mevrouw Smit met een 8 beoordeeld.Nynke Luinenburg
(Havo 4, bijles rekenen)
"Ik vond de bijlessen van Mevrouw Smit erg goed(en ook wel gezellig ;)). Als je uitleg over een bepaald iets wilt, geeft ze een duidelijke uitleg met voorbeelden! Ik ben heel erg tevreden over het resultaat. De bijlessen hebben hier goed aan bijgedragen."
Nynke vond de bijlessen een 8 waard.


Maaike Jonker
(Havo 4, bijles economie)
"De lessen waren altijd gezellig. Economie vond ik echt moeilijk, maar de manier waarop u uitleg gaf liet mij er op een andere manier naar kijken, waardoor het geheel een duidelijker verhaal voor mij werd. Soms was het bijna iets meer kletsen dan echt leren, maar de dingen waar het dan over ging, hielp me tijdens toetsen en tijdens het leren juist om de stof weer op te halen. Ik ging altijd met plezier naar u toe!""Op mijn examen heb ik een 5,7 gehaald. Hier was ik zelf toch wel een beetje trots op haha! Zonder uw lessen had ik het nooit gered".
Maaike gaf Mevrouw Smit een 8.


Elske Koelma
(Havo 5, bijles scheikunde)
"De bijles heeft mij erg geholpen. Ik vond het ook goed dat er eerst werd gekeken naar wat ik tot dan toe al kon, dat gaf mij zelf ook wat meer inzicht in waar ik stond. De lessen waren ook altijd duidelijk en gingen door tot ik het snapte. Ik vond het ook erg fijn dat we niet precies op het tijdschema liepen, maar dat we gewoon onze opdracht af konden maken."
Elske beoordeelde de bijlessen met een 8.


Sebastiaan Breitsma
(Havo/VWO 2, bijles wiskunde en een paar lessen Nederlandse grammatica)
"Ik vind de bijlessen bij Mevrouw Smit prima. Het is er huiselijk; een kopje thee met een koekje staan altijd klaar als ik kom. Ik vond de uitleg zeer duidelijk, en heb er voor mijn gevoel zeker iets aan gehad. De resultaten vielen mij soms wel tegen, maar ik denk wel dat dit voor mij, op dit niveau, het maximaal haalbare was. Zonder de bijlessen waren de cijfers voor de toetsen waarschijnlijk lager geweest. Ik heb wiskunde dit jaar in elk geval voldoende afgesloten, daar ben ik erg blij mee!"
Sebastiaan zou Mevrouw Smit een 8 willen geven.


Maurits Breitsma
(Havo 2, bijles Nederlands ontleden)
“Ik wil u laten weten dat ik mijn rapportcijfer voor Nederlands op mijn eerste rapport, ondanks de toen behaalde 1, toch om heb weten te buigen naar een 7! Onlangs heb ik weer een S.O. gehad over redekundig ontleden (inclusief het naamwoordelijk gezegde) en hier heb ik een 7 op gehaald! Nogmaals bedankt voor uw steun en goede uitleg.”
(en later, bijles wiskunde) “Ik heb op de SO wiskunde van gisteren een 7 gehaald :-) en sta nu gemiddeld over de afgelopen periode een 7,7 !!!Nogmaals enorm bedankt (ook namens mijn ouders) voor alle leerzame én gezellige lessen, en als ik volgend jaar in Havo 3 tegen problemen aanloop, weet ik u te vinden!”
Maurits heeft Mevrouw Smit met een dikke 10 beoordeeld.


Anna Hartsema en Marije van Roeden
(Havo 4, bijles Engels grammatica)
“De bijlessen van mevrouw Smit waren altijd heel gezellig en leerzaam. Wij hebben veel aan de lessen van mevrouw Smit gehad. Door deze lessen hebben we volgens ons nu een goede basis weten te leggen.Wat misschien de andere keer anders kan, is het vele afdwalen in persoonlijke verhalen.”
Anna en Marije gaven Mevrouw Smit een 9!

Suzan Quist
(ex-collega en vriendin)
“Ik heb Leia Smit leren kennen toen ze docent was bij ROC Landstede in Zwolle. Leia was een enthousiaste en gezellige collega, bij wie je altijd kon aankomen voor hulp en advies.Nadat haar (helaas tijdelijke) contract afliep zijn we vriendinnen gebleven. Ik kan heerlijk met haar lachen. Ze praat graag (en veel!), maar kan ook luisteren en oppeppen wanneer dat nodig is.”

Ghyslaine Buijs
(HBO-opleiding vertaler Frans, bijles onderzoeksstatistiek)
“Erg goed bevallen. Mevrouw Smit heeft erg haar best gedaan om een passende leraar wiskunde/statistiek voor me te vinden. Het enthousiasme waarmee door mevrouw Smit gereageerd werd op mijn vraag voor bijles was aanstekelijk. De leraar heeft zijn uiterste best gedaan om de leerstof snel op te pakken en begrijpelijk te maken en heeft me zodoende enorm geholpen bij het behalen van de module.Er is voldoende ruimte in het pand om in alle rust les te krijgen. De accommodatie is leuk, de verzorging is goed. Afspraken worden prima nagekomen. Het is me prima bevallen. Complimenten!”
Ghyslaine heeft Mevrouw Smit met een dikke 8 beoordeeld.


Britta van der Linden
(2e jaars student Havo, bijles Nederlands)
“Super uitleg, gezellig en veel geduld! Ik vond de lessen erg leerzaam.”
Britta heeft Mevrouw Smit met een 8 beoordeeld.


Birgit Brouwer
(3e jaars student Cibap Zwolle, bijles rekenen)
“Mevrouw Smit is erg spontaan, vrolijk en gezellig. Je zou alles tegen haar kunnen zeggen. Ze heeft erg veel geduld, wat ik erg plezierig vond. Als je het na 3x uitleg nog niet begreep, ging ze het gewoon nog een keer uitleggen (wat niet veel docenten doen en niet veel docenten hebben daar het geduld voor ).Ze heeft mij goed geholpen met rekenen waar ik erg onzeker in was, maar uiteindelijk begrijp ik het wel. Ze heeft het samen met mij weer allemaal doorgenomen en samen oefeningen gemaakt.Ondanks dat ik rekenen nog steeds niet leuk vind, hebben de lessen van Mevrouw Smit mij geholpen en begrijp ik het nu. Ik ging met veel plezier er naar toe omdat het altijd een warm welkom was en het ineens geen straf meer was om aan rekenen te beginnen.”
Birgit heeft Mevrouw Smit met een 8 beoordeeld.


Marthijn Haarsma
(HAVO 4, bijles wiskunde)
“Ik heb de bijlessen altijd als erg leuk ervaren, ik zag er nooit tegenop om naar de bijles te gaan. De stof werd goed en op een makkelijke manier uitgelegd met veel voorbeelden en herhalen.Ik heb erg veel aan de bijlessen gehad en ben ook zeer tevreden met het resultaat, want zonder de bijlessen zou ik nu niet over zijn naar Havo 5!”
Marthijn heeft Mevrouw Smit een 8 gegeven.

Zullen we kennismaken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kun je altijd contact met mij opnemen:

bel mij gerust (0513-436339) of stuur een berichtje naar: info@mevrouwSmit.nl